Partners

Partners

Max van Aarssen

– Manager

Mijn naam is Max van Aarssen. Ik ben vanaf een jonge leeftijd al bezig acrobatiek. Na het afronden van de opleiding Leisure And Hospitality en het afronden van de opleiding aan de dansacademie (Modern Dans Theater) ben ik mijn eigen onderneming gestart waarbij ik onder andere word geboekt als danser of acrobaat of als event manager of productie coördinator. Naast dit alles heb ik ook mijn eigen agency TOTHEMAXX waarbij ik artiesten en performers boek voor diverse evenementen en producties.

Rik & Aimée ken ik al heel erg lang, we hebben jaren in dezelfde zaal getraind. Zij waagden de sprong door hun eigen onderneming te starten als Showduo en hebben mij gevraagd of ik de rol van manager op me wil gaan nemen: ik voel me onwijs vereerd om samen met Rik & Aimée te gaan werken zodat hun acts op de juiste podia terecht komt.

“Get the maxximum out of every moment ~ TO THE MAXX”

Partners

Isis van de Put

– Fotograaf

Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd al gedroomd over een baan als fotograaf en het zelfstandig ondernemen. In de afgelopen jaren heb ik mijzelf flink mogen ontwikkelen in visuele communicatie en marketing.

Ik vind het dan ook super prettig om samen te werken met Rik en Aimee, omdat zij net zoveel passie en ambities hebben als ik.

Op dit moment ben ik vooral werkzaam binnen de sport- en schoolfotografie. U kunt ook bij mij terecht voor dronefotografie, bedrijfsfotografie, portret en familiefotografie, reisfotografie en bruiloften.

You can’t use up creativity. The more you use, the more you have. www.isisvandeput.com

Ready to see us on your stage?