Onze Diensten

Diensten

Showacrobatiek –

een unieke acrobatische duo performance 

🎪 Welkom bij Showduo Rik & Aimée –
Uw Unieke Acrobatische Duo Performance! 🎪 

Stap binnen in de opwindende wereld van acrobatische pracht en bewonder het adembenemende samenspel van kracht, lenigheid en balans dat alleen te vinden is bij Showduo Rik & Aimée. Wij zijn meer dan alleen een acrobatisch showduo; we zijn de belichaming van verbluffende handstanden, indrukwekkende salto’s en betoverende dansmoves.

Onze passie voor acrobatiek en entertainment heeft ons samengebracht om een onvergetelijke ervaring te creëren die het publiek versteld doet staan. Met jarenlange toewijding aan het verfijnen van onze vaardigheden, brengen we een unieke mix van techniek en artistiek talent naar elk optreden. Of het nu gaat om een groot evenement, een intiem feest of een bedrijfsbijeenkomst, ons doel is om elke gelegenheid te transformeren in een magische herinnering.

Alle informatie over ons en onze performance is te vinden in ons lookbook. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en naar wat wij nodig hebben? Check snel ons lookbook. 

Waarom voor Showduo Rik & Aimée kiezen? 🌟

Adembenemende Acrobatiek: Bereid u voor op sensationele handstanden die de zwaartekracht tarten en salto’s die de grenzen van mogelijkheden verleggen. Onze acrobatische stunts zijn gegarandeerd om uw publiek te verbazen.

💃 Sierlijke Dans: Naast onze indrukwekkende acrobatische prestaties, omvat onze show ook elegante en dynamische dansroutines die een extra dimensie van entertainment toevoegen. We laten zien dat kracht en elegantie hand in hand gaan.

🎉 Op Maat Gemaakte Optredens: Wij begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom werken we nauw met u samen om een optreden op maat te creëren dat perfect aansluit bij uw thema, doelen en wensen. Uw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats.

🤝 Professionele Aanpak: Met Showduo Rik & Aimée kunt u rekenen op professionaliteit van begin tot eind. We komen ruim op tijd aan, werken samen met uw planning en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

🌎 Diverse Evenementen: Van gala-avonden tot festivals, van bruiloften tot bedrijfsevenementen – onze show past perfect bij elke gelegenheid. We hebben ervaring met het optreden voor verschillende soorten publiek en creëren een sfeer die iedereen betovert.

Klaar om een onvergetelijke en opwindende ervaring toe te voegen aan uw evenement? Boek vandaag nog Showduo Rik & Aimée en laat uw gasten versteld staan van onze meeslepende acrobatische kunsten en betoverende dansmoves. Neem contact met ons op om uw boeking te bespreken en de eerste stap te zetten naar een spectaculaire gebeurtenis!

Diensten

Workshops & trainingen

Ben je op zoek naar een unieke acro-ervaring die zowel teambuilding bevordert als individuele vaardigheden van de gymnasten verbetert? Zoek niet verder! Phoenix Acrobatics biedt een scala aan boeiende acrobatische workshops die zijn ontworpen om de artiest in jou naar voren te brengen en jouw acrobatische skills te verbeteren. Of je nu indruk wil maken op de jury, wilt stralen op een podium of gewoon beter wil worden in acrogym, met deze workshops kom je geheid een stap dichter bij je doel!

Ontdek Onze Workshops:

Workshop Artistiek: Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je samen met Aimée werkt aan gracieuze poses en aan je basis. Deze workshop is ideaal voor het ontwikkelen van expressie, creativiteit en lichaamsbewustzijn.

Workshop Technisch: Duik in de technische aspecten van acrobatiek en verfijn je vaardigheden tot in de perfectie. Leer de fijne kneepjes van samenwerken, kracht en coördinatie terwijl je in je team werkt aan acrobatische elementen. Deze workshop is gegarandeerd een boost voor je technische skills.

Basis Acro: Voor degenen die nieuw zijn in de wereld van acrobatiek (of nog heel jong zijn), biedt onze Basis Acro workshop de ideale introductie. Verken de fundamenten van acrobatiek en ontwikkel de essentiële samenwerkingsvaardigheden die nodig zijn om acrobatische elementen te kunnen leren. In deze workshop bieden we handige tips & tricks waar je het hele seizoen mee verder kan werken! Een goede basis betekent dat je verder kunt bouwen aan moeilijkere acrobatische elementen, alleen al om die reden is deze workshop echt een aanrader.

Trainingen: Een extra paar handen nodig in je acro-training of gewoon een frisse blik? Wij komen graag langs om een training te geven! We bieden hulp waar nodig en geven alle tips en tricks die je maar wilt hebben. 

 

Waarom Phoenix Acrobatics?

Maatwerk: Onze workshops zijn volledig aanpasbaar aan jouw behoeften en doelen. Of je nu een specifiek thema hebt, een bepaald niveau van ervaring of een speciale gelegenheid, we passen ons aan om jouw visie tot leven te brengen en het maximale uit de workshop te kunnen halen.

Professionele docenten: Ons team bestaat uit ervaren acrobaten die gepassioneerd zijn door het delen van hun kennis. Ze begeleiden je met geduld en enthousiasme, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt.

Locatie naar Keuze: Onze workshops vinden plaats op de locatie van jouw keuze. Of het nu in jouw acroclub, sportclub, school, bedrijf of evenement is, wij komen graag naar je toe.

Geschikt voor Diverse Groepen: Of je nu een acroclub op nationaal of internationaal niveau leidt, of als je een sportclub, school of bedrijf vertegenwoordigt, onze workshops zijn geschikt voor diverse groepen en leeftijden.

Of je nu streeft naar artistieke expressie, technische perfectie of gewoon wat plezier met vrienden en collega’s wilt hebben, Phoenix Acrobatics heeft de perfecte workshop voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op om je op maat gemaakte acrobatische ervaring te plannen. Samen creëren we een onvergetelijke en opwindende reis in de wereld van acrobatiek!

Diensten

Choreografie

– VOLGEBOEKT VOOR HEEL 2023 EN BEGIN 2024

Ben je op zoek naar adembenemende choreografieën voor jouw team of club? Zoek niet verder! Onze getalenteerde choreografe Aimée staat klaar om jouw dansdromen werkelijkheid te maken. Bij Phoenix Acrobatics begrijpen we dat elk team uniek is en streven we ernaar om kwaliteit en passie in elke creatie te leggen. Met onze op maat gemaakte choreografieën tillen we jouw dansroutine naar nieuwe hoogten, met oogverblindende bewegingen en een unieke uitstraling die jouw verhaal vertelt.

Hoe Werkt Het?

Aanmelding: Dien je aanvraag voor een choreografie in en laat ons weten wat je voorkeuren en visies zijn.

Selectie: Aangezien we streven naar de hoogste kwaliteit, kunnen we niet alle aanmeldingen accepteren. Als er geen directe beschikbaarheid is, kom je op onze wachtlijst en houden we je op de hoogte van eventuele openingen.

Persoonlijk Contact: Zodra we ruimte hebben voor jouw choreografie, nemen we persoonlijk contact met je op. We bespreken de details en zorgen ervoor dat alles vlot verloopt.

Wat Mag Je Verwachten?

Op Maat Gemaakt: Jouw choreografie wordt speciaal voor jou en je team gemaakt. We besteden tijd aan het aanleren van de choreografie en passen de choreografie aan om jouw stijl te weerspiegelen.

Aanleren: We besteden ongeveer 3 uur om je team de choreografie eigen te laten maken. Dit gebeurt in een door jou gehuurde zaal.

Muziekkeuze: Jij kiest de muziek en knipt deze op de gewenste lengte. We kunnen je adviseren om ervoor te zorgen dat de muziek past bij jouw team, we zijn altijd bereid om met je mee te kijken.

Speciale Wensen: Heb je specifieke verzoeken, zoals liftjes of andere creatieve ideeën? Laat het ons vooraf weten zodat we ze kunnen integreren in de choreografie.

Elementenlijst: Om ervoor te zorgen dat je choreografie nauwkeurig is, vragen we je om een lijst van jullie team elementen en individuele elementen in te dienen.

Investering in Kunst:

Onze tarieven voor het komende seizoen zijn als volgt:

  • KNGU A-niveau: €325,-
  • KNGU B/C-niveau: €275,-
  • KNGU D+ en D-niveau: €225,-
  • KNGU E-niveau: €125,-

Let op: Deze tarieven zijn per oefening en exclusief BTW en eventuele reiskosten. Ze omvatten het volledige proces van voorbereiding tot aanleren en het afkopen van de choreografie.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw choreografie-avontuur te beginnen!

Cleaning sessie – werken aan jouw wedstrijdoefening in een privé training

Als onderdeel van onze exclusieve diensten biedt Aimée persoonlijke coaching aan om jouw wedstrijdoefening naar een buitengewoon niveau te tillen.

Streef je naar een onberispelijke oefening? Laat Aimée je begeleiden op de reis naar succes. Onze privétraining is ontworpen om jouw dansvaardigheden te verfijnen en te polijsten, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld. Met haar jarenlange ervaring en deskundige inzichten, zal Aimée samen met jou werken aan de choreografie, het perfectioneren van bewegingen en het aanscherpen van de expressie, zodat je op de vloer straalt als nooit tevoren.

Maar dat is niet alles – we begrijpen dat zelfvertrouwen een essentieel element is van elke optreden. Daarom besteden we speciale aandacht aan het opbouwen van jouw zelfvertrouwen, zodat je vol overtuiging en met een stralende glimlach kunt schitteren. Onze trainingssessies zijn meer dan alleen dans – het is een reis naar zelfontplooiing en artistieke groei.

Neem de eerste stap naar een unieke privé training en vraag meer informatie aan via ons contactformulier. Laat ons weten wat jouw doelen en verwachtingen zijn, zodat we een op maat gemaakte aanpak kunnen creëren die perfect aansluit bij jouw behoeften. Samen met Aimée van Showduo Rik & Aimée zul je versteld staan van de transformatie die je zult doormaken.

Ready to see us on your stage?