Over ons

Hoe het allemaal begon

Wie zijn wij?

In 2017 zijn wij, Rik en Aimée, beide gestopt met topsport Acrogym. Omdat we nog niet helemaal wilden stoppen met de sport, zijn we lid geworden van een showgroep waar we één keer per week trainden. Vanaf de eerste training werden we samen gezet en dat was een match! Na een tijdje besloten we toch om weer wedstrijden te gaan doen en dat was de start van een succesvolle topsport carrière. Al snel veroverden we een plekje in het Nederlands team en bewezen we zowel nationaal als internationaal dat we bij de top hoorden. In 2023 sleepten we een vijfde plaats in de wacht op de World Cup in Portugal en werden we voor de tweede keer op rij bekroond tot Nederland Kampioen Acrogym.

Onze topsport carrière hebben we ingeruild voor een showcarrière, een nieuwe uitdaging waar we beide erg naar uitkeken! Met trots kunnen we stellen dat we steeds vaker geboekt werden als acrobatisch showduo voor optredens, workshops en choreografieën. We hebben toen de sprong gewaagd en zijn ons eigen bedrijf gestart: Phoenix Acrobatics.

Hoe het allemaal begon

Onze Missie

We hebben het plezier in de sport helemaal teruggevonden en dat gunnen we iedereen op elk niveau. Het gaat er namelijk niet om van welke club je komt, hoeveel uren je traint of hoe tactisch je team is ingedeeld, het gaat om de passie die je met elkaar deelt voor de sport. Samen optreden voor publiek en mensen entertainen is dan ook wat we het liefste doen! We laten graag aan de hele wereld zien dat acro een sport is die ook thuis hoort op een podium en niet alleen op een wedstrijdvloer.

Doelen & dromen

Toekomst

Na een aantal leuke en succesvolle optredens weten we het zeker, een carrière als showduo is helemaal voor ons weggelegd!

Vanaf september 2023 zijn we te zien in het TV programma Holland’s Got Talent, we hebben deze zomer meermaals opgetreden op grote evenementen zoals de pride Amsterdam en in het najaar hebben we diverse boekingen staan voor workshops, gala’s en bedrijfsopeningen. We hopen nog veel meer mooie avonturen aan te mogen gaan.

Ready to see us on your stage?